top of page

Om oss

Vi på Rebtech brinner för området Business Intelligence och Data Warehousing. Våra konsulter har alla lång och gedigen erfarenhet från företag som Accenture, Avanade och Capgemini vilket ger en samlad kompetens som innefattar arkitektur, projektledning och utveckling. Vi vet vad som krävs för att bygga effektiva BI-lösningar och blicken är riktad ut mot Europa. 
 
När vi startade Rebtech under hösten 2021 var det med en bestämd uppfattning att det finns en potential inom branschen i form av resurser att tillgå i Sveriges närområde inom Europa. Vi är länken mellan våra kunder och den marknad av erfarna BI-konsulter som finns inom vårt närområde i Europa som kallas nearshore. 

Med ett starkt entreprenörskap och med kunskapen hur man rekryterar och bygger effektiva processer har vi format vår mission och strategi.

Mission, vision och strategi

Vår mission är att ge företag tillgång till Europas talangmarknad för resurser inom Business Intelligence och Data Warehousing.

Vår vision är att bli Sveriges ledande leverantör av BI-resurser inom nearshoring före 2025.

Vår strategi är att bygga starka relationer för långsiktigt partnerskap med de bästa leverantörerna av BI-resurser inom Europa.

bottom of page